Noticies

19/09/2022
Es fa pública la relació provisional d'admesos/ses i exlosos/ses del procés de selecció d'una plaça de funcionari/ària interí/ina Tècnic/a de l'Administració General a temps parcial i que podreu trobar clicant en aquest enllaç .
11/08/2022
Es fan públiques les bases de la convocatòria d'una plaça de funcionari/ària interí/ina Tècnic/a de l'Administració General. Les podreu trobar clicant en aquest enllaç.
01/08/2022
Podreu trobar el programa de la Festa Major d'Estiu de Puigpelat clicant en aquest enllaç .
18/05/2022
Es fan públiques les bases i la convocatòria per una borsa de treball de Vigilant-Taquiller de piscina, personal laboral temporal a temps parcial, grup AP, per cobrir vacants, substitucions i qualsevol altre tipus de contingència temporal d'aquest grup professional que es doni a l'Ajuntament de...
13/05/2022
Es fan públics els resultats de la prova de català del procés selectiu per una plaça de tècnic especialista en serveis municipals que podreu veure clicant en aquest enllaç.
03/05/2022
Llistat definitiu d'admesos/es i exclosos/es , nomenament de Tribunal i data de les proves del procés selectiu per una plaça de funcionari/ària interí/ina de Tècnic/a especialista en serveis municipalsl que podereu localitzar clicant en aquest enllaç.
03/05/2022
Llistat definitiu d'admesos/es i exclosos/es , nomenament de Tribunal i data de les proves del procés selectiu per una plaça de funcionari/ària interí/ina Tècnic/a de l'Administració General que podreu localitzar clicant en aquest enllaç.
28/04/2022
L´Ajuntament de Puigpelat us convida a participar a la Festa de la Gent Gran que es celebrarà el pròxim diumenge 8 de maig, dins el temps de primavera i formant part de les jornades culturals. Aquesta diada no està oberta només als majors de 65 anys sinó també als seus familiars, amics i tota...
12/04/2022
Es fa pública la llista definitiva d'admeses i excloses, la data de les entrevistes i tribunal seleccionador de la borsa de treball d'educadora de la llar d'infants. Podreu consultar la resolució clicant en aquest enllaç.
31/03/2022
Llistat provisional d'admesos/es i exclosos/es del procés selectiu per una plaça de funcionari/ària interí/ina de Tècnic/a mig de l'administració general de l'Ajuntament de Puigpelat. Podeu consultar el decret clicant en aquest enllaç.

Pàgines

Menu

Menú principal