Serveis Socials

L’Ajuntament de Puigpelat té delegada la gestió dels Serveis Socials del municipi al Consell Comarcal de l’Alt Camp.

Aquí pots descarregar-te el calendari d’atenció presencial al centre de serveis socials de Puigpelat (segon pis del consultori mèdic).

Dades de contacte de Serveis Socials:

benestarsocial@altcamp.cat

atencioviolencies@altcamp.cat

Telèfon 977608560

http://www.altcamp.cat

Us recordem també, que l'Ajuntament ha posat en marxa una Xarxa de Voluntaris. No dubteu en demanar ajuda si la necessiteu, podeu escriure a serveissocials@puigpelat.altanet.org 

Aquí hi podeu veure tota la informació

 

Actualment hi ha en marxa la Campanya "Som Forts" contra el COVID-19 orientada als habitants de més de 60 anys, qui vulgui es pot sumar com a voluntari per continuar amb les següents passes! Aquí per saber més 

ESTAT D’EMERGÈNCIA COVID-19

Actualment, degut a la situació excepcional que estem vivint per la COVID-19, el Consell Comarcal de l' Alt Camp ha decretat que no hi haurà atenció directa al públic de cap departament, ni a cap de les seus on les persones treballadores prestem els serveis. L'atenció serà electrònica i telefònica.

Podeu trucar a l'Ajuntament per a demanar cita o trucar en cas d'urgència al 977604258.  

RECURSOS EN TEMPS DE COVID-19

L’Ajuntament posa a disposició de tothom els recursos següents:

INFORMACIÓ AJUT D'URGÈNCIA PER A PERSONES TREBALLADORES. Descarrega't l'arxiu. 

MESURES ECONÒMIQUES I AJUDES A PERSONES AFECTADES PER LA COVID-19. Descarrega't l'arxiu. 

VIOLÈNCIA DOMÈSTICA I MASCLISTA

Mesures econòmiques que poden ser d'utilitat: Descarrega't aquí la informació

L'Institut Català de les Dones demana estar atents a la situació de violència masclista que poden estar patint algunes dones. S'han posat a disposició de la ciutadania serveis telefònics d'atenció a dones en situació de violència masclista i el seu entorn i un enllaç amb materials de consulta descarregables: https://bit.ly/2yZfW0K

Com demanar ajuda? Descarrega’t aquí la informació.

ACOMPANYAMENT AL DOL

  1. GENÈRIC. Descarrega’t aquí la guia.
  2. PER A ADULTS. Descarrega’t aquí la guia.
  3. PER A INFANTS. Descarrega’t aquí la guia.

ACOMPANYAMENT AMB CONTES.

Proposta de contes específics en situació de confinament per explicar la mort dels avis als infants, titulada "El dol i la mort en els contes". Es tracta d'una guia de recursos dividida per edats i molt il·lustrativa. Us l'adjuntem també en format PDF. 

 

RECURSOS PER A LA ESTIMULACIÓ COGNITIVA

Recull de vídeos didàctics que us donaran eines per mantenir actiu el vostre cervell. La seva finalitat és que tots els adults sans o que presentin demències puguin seguir exercitant-se a nivell cognitiu, com venien fent fins ara, o que puguin començar a fer-ho, per tal d'intentar minimitzar al màxim els efectes del confinament.

Us adjuntem el recull de recursos en format PDF.

Podeu accedir als vídeos a través del següent enllaç: https://bit.ly/3b6LCPT

 

CUIDA LA TEVA SALUT EMOCIONAL

Nova APP de la Generalitat de Catalunya i el Departament de Salut anomenada GestioEmocional.cat. L'App ha estat creada per cuidar la salut emocional durant l'estat d'alarma derivat de la Covid-19 i permet avaluar la salut mental, aporta eines per gestionar el malestar i ofereix indicacions i orientacions, a més de recomanar el Servei d'Atenció telefònica del COPC (dilluns a divendres, de 9:00h a 17:00h al telèfon 977 21 41 02 o per correu electrònic copc.t@copc.cat)

 

OFERTES LABORALS

Borses de treball per a la campanya de la fruita 2020

Les persones que s’inscriguin en aquestes ofertes passaran a formar part d’una borsa de treball del SOC que servirà per cobrir contractacions de la campanya de recollida de la fruita del 2020.
Aquesta borsa de treball es mantindrà activa mentre sigui necessària la contractació de personal per a la campanya agrària del 2020.

Adjuntem arxiu informatiu amb les dades de contacte. 

OFERTES DE FORMACIÓ

Curs gratuït: Formació en matèria d'alfabetització digital i apoderament de les dones rurals amb perspectiva d'igualtat. 

Descarrega't aquí la informació

Subscriure a
Menu

Menú principal