Joventut

Estigues informat de totes les novetats unint-te al Grup de WhatsApp que s'ha creat de Joves de Puigpelat i Regidoria de Joventut. Contacta'ns a joventut@puigpelat.altanet.org


ESTIU JOVE 2021: Torna l'estiu, tornem amb força!
 

HIVERN JOVE 2020/21: L'hivern ha arribat...

 

TARDOR JOVE 2020: Vols veure el que hem fet a la tardor? Endavant!

 

ESTIU JOVE 2020: Mira el que vàrem fer a l'estiu!

 

La regidoria de  joventut promou una política que generi un sistema estable de relació i comunicació entre l'Ajuntament i els joves de entre 13 i 24 anys, que fomenti la seva participació i cohesió de grup. 

Aquest sistema requereix treball de proximitat, socioeducatiu, comunitari i d'animació sociocultural; que a la vegada permeti detectar necessitats i donar eines que facilitin el desenvolupament dels joves, escoltant-los, promovent els canals i els espais necessaris per a fer efectiva la seva participació i implicar-los en la construcció del futur del poble. 

En definitiva, apropar l'administració local als joves perquè són una de les principals bases de desenvolupament i el nostre capital de futur. 

En aquest espai, doncs,  hi podreu trobar les diferents propostes i canals per a poder contribuir, així com tot allò que es vagi posant en marxa. 

 

Carta de la regidoria al jovent de Puigpelat. Maig 2020

Estimat/da jove,

Se m’ha encarregat la tasca de regir l’àrea de joventut de l’Ajuntament i t’escric perquè vull fer-la escoltant-te.

Si no ho fes, cometria un greu error.

Perquè sense escoltar-te, segurament les meves passes en aquesta tasca no em portarien enlloc.

I perquè ets llavor de canvis. I ara, és un moment de canvis.

Imagina com vols que sigui el teu poble, la teva vida, el teu futur. Vola, imagina, reflexiona, pensa... i PARLA.

L’Ajuntament no pot prometre aconseguir tot el que demanis. Seria imprudent i fals prometre-ho. Però sí puc assegurar que hi haurà escolta activa, debat i assertivitat.

Que trobaràs un espai inclusiu on, sempre partint del civisme i del respecte mutu, siguis com siguis, t’agradi el que t’agradi, hi tens cabuda.

Les teves inquietuds poden ser compartides per altres joves com tu, i sinó, aportaràs diversitat, i la diversitat sempre és riquesa. 

Així que malgrat puguis sentir recança, peresa, distància, timidesa o desencant... t’animo a dedicar 5 minuts del teu temps a omplir la breu enquesta anònima.

Gandhi tenia molta raó quan deia que “El món no és una herència dels nostres pares, sinó un préstec dels nostres fills.”

El món, doncs, ara és teu. 

Puigpelat, també.

 

Contacta directament amb la regidoria: joventut@puigpelat.altanet.org  

 

Enquesta als joves. Ajuda'ns!        ACCEDEIX CLICANT AQUÍ

 

Menu

Menú principal