Festes Tradicionals

 

Festes populars

 

 

  • La festa de la Pentecosta: És una celebració cristiana que s’escau el cinquantè dia després del Diumenge de Resurrecció que commemora el descens de l’Espirit Sant sobre els apòstols i la Mare de Déu, aquesta festa tanca els temps pasqual. Depenent de la data de la Pasqua de Resurrecció és realitza amb un càlcul lunar que cada any canvia.
 
  • Festa de la Mare de Déu de la llet: Està dedicada a la seva patrona, la Mare de Déu de  l'Hospitalet, sovint se la representa alletant al nen Jesús. La majoria dels actes festius, s'estructuren entorn al Pi de Puigpelat,  un arbre monumental dedicat a la Mare de Déu que va ser replantat   l'any 1985, en record d'un altre que va caure cinquanta anys enrere    i que en el seu temps va ser un signe d'identitat del municipi.

 

  • Festes Tradicional d'Estiu: Les festa Major és la mes important de les festes que es celebren en les ciutats,pobles i barris d'arreu del país. En el nostre cas, és una festa patronal en honor a  l'Assumpció de María es la   creença,  d 'acord  a la tradició a l’Església Catòlica, que el cos i ànima de la Mare de Déu van ser duts al cel després d'acabar els seus dies  a la terra.

 

 

 

 

Subscriure a
Menu

Menú principal