Campanya "Som Forts" contra el COVID-19

QUÈ ÉS?

"Som Forts" neix per detectar necessitats, interessos, dificultats, desitjos i propostes de les persones de més de 60 anys que viuen a Puigpelat. Davant la situació que malaudarament estem vivint, volem treballar junts per mantenir-nos forts i actuar en el cas que no sigui així. La campanya neix en una situació de crisi però volem que la nostra tasca sigui continuada. Per això seguirem lluitant i oferint aquest tipus d'iniciatives i serveis quan superem les conseqüencies i efectes d'aquest virus, esperem que el més aviat i de la millor forma possible. 

                            
 

JORNADES PORTA A PORTA

Aquestes darreres setmanes hem realitzat unes jornades porta a porta per enquestar a les persones majors de 60 anys del poble i així identificar necessitats, desitjos i idees vers la situació actual en recerca del seu benestar. Són les primeres passes de la campanya “SOM FORTS” contra el COVID-19 

A tots els voluntaris i voluntàries, a les persones que us heu mostrat interessades i a la gent que ens ha rebut… Gràcies:

Ha estat un PLAER conèixer més gent del poble, hem gaudit molt escoltant el que ens explicàveu després de les rondes i estem agraïts per les vostres idees i suggeriments. Creant una xarxa per desenvolupar iniciatives que ens enforteixi com a pobleDe la mateixa manera, esperem que hagueu gaudit de l’experiència, de la companyia dels vostres companys i companyes de ruta, i del temps -ni que sigui uns minutets- amb la gent gran del poble, sens dubte un gran TRESOR! 

Gràcies, moltes gràcies!
Us mantindrem informats de les següents passes... Junts “SOM FORTS”!

Vols format part de la xarxa de voluntaris? Aquí tens tota la informació

                                       

 

Menu

Menú principal