ESTIU JOVE 2021

#EstiuAmbForça   #DretAlLleure

Torna l'estiu, i nosaltres treballem per continuar oferint al jovent de Puigpelat un programa amb propostes i tallers variats que ajudin a crear cohesió. Volem proporcionar un espai que sigui seu, com fins un any enrere vàrem començar a fer. 

Aquest any, com a novetat, oferim espais de trobada i algunes propostes intergeneracionals per tal d'enfortir el poble i fer comunitat. Trobareu un programa elaborat en base als resultats de les enquestes que el propi jovent ha contentat. Recordeu que totes les activitats són gratuïtes. Esperem que us agradin!

D'altra banda partir d'aquesta temporada usarem la app "eAgora" com a canal principal per compartir les notícies, les novetats i poder realitzar les inscripcions als tallers i activitats que oferim.


 

PROGRAMA D'ACTIVITATS 

Requisits: 

- Residir a Puigpelat. 

- Aportar la Declaració Responsable (en cas de menors de 18 anys). Descarrega-te-la aquí.  

- Grup Puigventut. Edat compresa entre els 14 i els 24 anys. En algunes activitats puntuals, però, si l'aforament ho permet, es podran acceptar assistents menors. Aquesta excepcionalitat quedarà sempre a criteri del monitor de l'activitat i sempre donant prioritat a la franja d'edat d'entre els 14 i 24 anys.  

- Grup Puigventut Junior. Edat compresa entre els 10 i els 13 anys. El calendari especifica les activitats que són compartides entre els dos grups i aquelles que són específiques segons el grup d'edat. 

*Recomanació per a les famílies: Dur a terme diàriament la graella de comprovació de símptomes.

 

#EstiuAmbForça   #DretAlLleure

                   

 

Menu

Menú principal